Nieuw: print- en copyshop in Geel! | C-Prints!

Nieuw: print- en copyshop in Geel!

printshop en copyshop in Geel Centrum

Voortaan kan je in de printshop van C-Prints! in Geel ook terecht voor het maken van kopies, het afdrukken van bestanden en het digitaliseren van documenten. We investeerden in een state-of-the-art printmachine die supersnel kan afdrukken op A4 en A3-formaat. Handig voor wie zelf geen printer heeft, op een groter formaat wil printen of budgetvriendelijker wil werken dan met een inkjetprinter.

Afdrukken van achter je eigen bureau

Een printopdracht starten kan al vanaf je eigen computer, waar je ook bent. Via onze website kan je namelijk je af te drukken bestanden uploaden. Deze worden automatisch in een wachtrij geplaatst om afgedrukt te worden op het moment dat jij ze wenst op te halen. Je kan de opdracht ter plaatse zelf starten en kiest de oplage, het formaat, de papierdikte en of je enkel- of dubbelzijdig wil afdrukken. Natuurlijk kan je ook rechtstreeks afdrukken vanaf een USB-stick. Makkelijker kan niet!

Supersnel scannen

Ook voor het digitaliseren van documenten kan je terecht in onze printshop. Je kan supernel enkelzijdig of dubbelzijdig scannen in A4 en A3-formaat en de bestanden opslaan op je eigen USB-stick of per mail versturen. Op die manier heb je altijd en overal toegang tot je belangrijkste documenten.

Wens je een printopdracht uit te voeren? Neem dan hier een kijkje voor meer informatie, tarieven en om je bestanden door te sturen!

veilig online betalen