Eindwerken en bundels | C-Prints!

Eindwerken en bundels

Eindwerk of thesis laten inbinden? 

Wij drukken, bundelen en verlijmen uw eindwerk of thesis. Selecteer de gewenste opties om de kostprijs te berekenen en upload je thesis in PDF. Je kan het vervolgens ophalen in onze printshop in Geel. Heb je grotere oplagen of een andere bindmethode nodig? Neem dan contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan!

Gratis Red Bull bij elke printopdracht

Het einde van het academiejaar - en daarmee helaas ook de blok - nadert. En voor veel studenten betekent dat opnieuw een tripje naar het copy center. Bachelorproeven afprinten, thesissen inbinden, cursussen afprinten, notities van je medestudenten kopiëren (want geef toe, die zien er vaak net iets meer gestructureerd uit dan die van jou)... We all know the drill.

Maar wat je waarschijnlijk nog niet wist, is dat je een gratis blikje Red Bull krijgt als je bij C-Prints! komt printen. Zo vlieg je door je cursussen en ben je helemaal klaar voor de blok!  Deze actie loopt tot en met 31 mei 2021 of zolang de voorraad strekt. Let op: enkel voor studenten van 18 jaar of ouder. Eén blikje per klant.

Bereken de kostprijs om je eindwerk te printen en te bundelen

Vu het onderstaande formulier in, bereken de kostprijs om je documenten te bundelen en stuul je document door in PDF-formaat.
Spoedopdrachtje of meer info nodg? Neem dan contact op via info@c-prints.be of 014 49 61 85​

Bereken de kostprijs

Klaar binnen 2 à 3 werkdagen

Klaar binnen 5 werkdagen

Totaal: €
Jouw document
Bestand(en)
Voeg hier de af te drukken bestanden toe als PDF-bestand.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 24 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf.
Jouw gegevens

veilig online betalen